دستور پخت شیر برنج

شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است  و میزان شیرینی آن بسته به ذائقه‌تان می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای شیر برنج

  • شیر : 2 لیتر
  • برنج : 1 پیمانه (200گرم)
  • گلاب : 1/2 پیمانه
طرز تهیه شیر برنج
خوشمزه ترین مزه ها برنج منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اتیسم با طعم سرگرمی sbobet24h Red پارس مهاجرت فروشگاه ساز landict shop نسیم ممسنی | دانلود آهنگ لری lahzeakhar پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان